TV: Bojanic och Ludwigson utslagna - efter drama i Champions League

Darijan Bojanic nätade - när Ulsans CL-semi gick till straffar.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Bojanics reducering i spelaren.

Tidigare Hammarby IF-duon Darijan Bojanic och Gustav Ludwigson kom under onsdagen till spel i en stor match för sydkoreanska Ulsan Hyundai. Ludwigson startade, medan Bojanic hoppade in i den 34:e minuten i semifinalreturen mot japanska Yokohama Marinos på bortaplan i asiatiska Champions League.

Ulsan Hyundai vann första mötet med 1-0 på hemmaplan, och hade därmed ett resultat att gå på inför onsdagens retur, som blev dramatisk.

Ulsan låg under med 3-0 efter en halvtimme, innan Matheus Sales reducerade i den 35:e minuten och Bojanic stod för en ny reducering från straffpunkten i den 42:a minuten - efter att motståndaren Takumi Kamijima dragit på sig ett rött kort.

Annons

Matchen gick därefter till förlängning, och slutligen till straffar.

I straffavgörandet var till slut Ulsan svagast, då Min-Woo Kim brände lagets femte straff till en snöplig förlust. Ludwigson blev utbytt i den 95:e minuten, och Bojanic lade inte någon straff i det slutliga avgörandet.

Yokohama ställs nu mot Al Ain FC, från Förenade Arabemiraten, i final i turneringen. Finalen avgörs över två möten den 11 och 25 maj.