Damallsvenskan

Matchen hade knappt börjat.
Då gjorde IFK Norrköping 1-0 borta mot AIK.
Gästerna kunde till slut vinna med 3-2.

Mötet mellan AIK och Norrköping på Skytteholm hade precis dragit igång när gästerna tog ledningen. Dana Leskinen slog ett inlägg och en hemmaspelare nickade in 1-0 i egen bur.

AIK skulle dock kvittera i den 23:e minuten genom Ella Reidy, men med halvtimmen spelad nickade Sara Kanutte Fornes in 2-1 för "Peking", även denna gång efter ett inlägg av Leskinen.

Strax före paus spelade lagkapten My Cato fram Kanutte Fornes i straffområdet och ett tillslag senare stod det 3-1. AIK reducerade via Patricia Fiseherova i början av andra, men kom inte närmare än så.

AIK är fortsatt sist med fyra omgångar spelade. Norrköping är för tillfället femma med två segrar och en oavgjord på fyra matcher.