Erling Haalands show - fyra mål på mindre än en timme

Premier League

Manchester City körde över Wolves.
Erling Haaland var dödligt effektiv och gjorde fyra mål på mindre än en timme.
Laget vann med 5-1.

Alexander Isak gjorde dubbla mål för sitt Newcastle och kom upp i milstolpen på 20 fullträffar i Premier League.

Mot Wolves ville Erling Haaland knappast vara sämre.

1-0 rullade han säkert in på straff och efter lite mer än en halvtimme nådde han högst på ett inlägg från höger och skallade in bollen.

Hans tredje mål kom också på straff, vilket fullbordade hans äkta hattrick med tre baljor i en och samma halvlek.

Men norrmannen ville mer än så.

Wolves reducerade till 1-3 men inte ens en minut därefter bet norrmannen tillbaka och satte 4-1.

Detta efter att han avancerat från höger – och drämt in en vänsterkanon intill den bortre stolpen.

Annons

Målet var hans 25:e ligamål för säsongen.

- Wow, vilket avslut, säger Jamie Carragher i Sky Sports.

Med åtta minuter kvar av matchen byttes han ut och lmnade planen till publikens stora jubel.

Matchen slutade 5-1 till City till slut.

- Det är inte så illa med 25 Premier League-mål den här säsongen så ja, tack för det. Vi gnuggar vidare, säger Erling Haaland till Sky Sports.